Termeni Şi condiţii de utilizare a site-ului www.euroinst.ro 


[Accesul la site] [Drept de autor] [Reguli de utilizare] [Produse şi servicii] [Preţuri] [Mod de livrare] [Disponibilitatea pe site] [Reguli de confidenţialitate]


      Siteul www.EuroInst.ro este proprietatea Editurii Institutul European Iaşi numită în continuare Editura.
     Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.EuroInst.ro. Prin accesul şi utilizarea site-ului sau a subdomeniilor acestui site se consideră că înţelegeţi şi sunteţi de acord cu acesti termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora pentru care vă asumaţi întreaga răspundere. Editura îşi rezervă dreptul de a modifica, revizui sau completa aceşti termeni şi condiţii oricând şi ori de câte ori este nevoie. Orice modificare făcută publică în această pagină va intra în vigoare din momentul postării ei pe site.
    
Termenii şi condiţiile de utilizare menţionate mai sus se aplică atât pentru informaţia existentă pe site cât şi pentru orice altă informaţie trimisă de Editură prin email utilizatorilor înregistraţi la site.

 ACCESUL LA SITE

Pentru a utiliza acest site, potenţialul utilizator trebuie să obţină acces la serviciile de Internet, plătind taxele aferente acestui serviciu. Achiziţia echipamentelor şi a abonamentelor de acces la internet cade exclusiv în sarcina utilizatorului.
Pentru o vizualizare optimă a acestei pagini se recomandă o rezoluţie minimă de 1024x768 şi minim 256 culori. 
Editura nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare cu acesta. 
Prin termenul "utilizator" al acestui site se înţelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site. 
Acest site este creat exclusiv pentru informare şi achiziţie a produselor şi serviciilor realizate de Institutul European Iaşi, partenerii şi colaboratorii săi.. 

 DREPTURILE DE AUTOR, MARCA ŞI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Materialele de pe site includ programe, imagini şi texte şi sunt proprietatea Editurii. Se interzice cu desăvârşire copierea, reproducerea sub orice formă, prezentarea, difuzarea sau transmisia de orice fel, exceptând scopurile de uz personal, non-comerciale. Orice altă utilizare necesită, înainte de folosire, permisiunea în scris a Editurii sau a partenerilor săi.
Este interzisă crearea de legături între alte site-uri cu acest site, fără un acord prealabil scris. În cazul în care vor fi găsite link-uri neutorizate, Editura nu îşi asumă nici o  responsabilitate pentru acele site-uri. Editura îşi rezervă dreptul de solicita sancţionarea, conform legislaţiei în vigoare, a proprietarilor respectivelor site-uri.
Editura sau terţe părţi avizate pot furniza, prin intermediul site-urilor lor, legături către alte pagini de internet. Editura nu este şi nu poate fi făcută responsabilă în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conţinutul, publicitatea, produsele sau orice alte materiale disponibile pe site-urile respective.
Editura îşi rezervă dreptul de a sancţiona conform legislaţiei în vigoare în România a persoanelor fizice sau juridice implicate, dacă se dovedeşte că se utilizează site-ului cu scop de atac, distrugere sau alterare a acestuia sau a altor site-uri prin intermediul acestuia, sau încercarea de a ataca sau discredita în orice fel Editura sau partenerii săi (incluzând produsele, serviciile şi angajaţii acestora). 

 REGULI DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Editura interzice utilizatorilor următoarele:
- copierea, multiplicarea, distribuirea de orice fel şi prin orice mijloace a conţinutului existent pe acest site;
- ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor publicate pe site;
- încercarea de fraudă sau testarea vulnerabilităţii site-ului sau accesarea oricăror servere fără autorizaţie;
- încercarea de a interveni în funcţionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin orice modalitate;
- folosirea oricăror adrese de e-mail, adrese poştale şi telefoane publicate pe site pentru orice alt scop în afară de trimiterea de mesaje justificate.
Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.  

 DESCRIEREA PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR

Editura foloseşte descrieri particulare fiecărui produs sau serviciu cu detalii clare privind unicitatea, identificarea şi costurile. Pozele şi textele au caracter de prezentare a produselor şi pot apare erori de culegere sau prelucrare. Editura nu garantează disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor listate pe site şi îşi rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda, parţial sau integral, dacă un anumit produs a fost epuizat.

 PREŢURILE PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR

Preţul final este cel care a fost menţionat odată cu expedierea produsului. În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului sau serviciului au fost greşit introduse în baza de date sau afişate greşit, utilizatorul va fi contactat pentru a i se comunica preţul şi caracteristicile corecte. Editura acordă discounturi pentru produsele şi serviciile oferite - aceste discounturi se calculează în funcţie de cantitatea comandată sau în funcţie de promoţia existentă pe site în acel moment. Discountul oferit este evidentiat in cos. Sumele minime de plată pentru o comandă sunt calculate funcţie de discountul acordat în acel moment.
Editura îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment şi fără nici o notificare prealabilă preţurile şi discounturile produselor sau serviciilor comercializate pe acest site, precum şi includerea/excluderea în/din tarif a taxelor poştale sau de transport. Discounturile, sumele minime admise pentru o comanda si taxele poştale sau de transport vor fi afişate înainte de expedierea comenzii către Editura şi evidenţiate în emailurile de confirmare expediate ulterior comenzii.
 
Discounturile afişate pe site sunt valabile EXCLUSIV comenzilor făcute prin librăria virtuală a
site-ului www.euroinst.ro. Nu se aplică la comenzile făcute prin email, telefon, fax sau prin poştă.

Pentru comenzile din străinătate, preţul final se calculează în funcţie de cursul leu-euro la care se adăugă contravaloarea taxelor de expediţie.
Plata se face în avans, conform valorii totale calculate, în contul comunicat prin email, după efectuarea comenzii.

 MODUL DE LIVRARE ŞI PLATĂ

Editura livrează comenzile din ţară într-un interval cuprins între 7 şi 15 zile de la data solicitării. Înainte de expediarea comenzii, utilizatorul este informat prin e-mail cu privire la comanda solicitată. Plata se va face prin sistem ramburs, la primirea coletului. Taxele poştale pentru comenzile din Romania sunt suportate parţial sau integral de către Editură, numai în condiţiile respectării sumelor minime de plată pentru o comandă. Pentru comenzile cu valori totale sub valoarea minimă de plată cheltuielile de expediţie vor fi suportate parţial sau integral de către client. Se vor adăuga taxele poştale aferente, utilizatorilor ale căror comenzi anterioare s-au returnat la editură din diverse motive. Ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans a comenzii în cazul utilizatorilor care au avut mai multe comenzi neridicate anterior.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului

 
Pentru expediţiile în străinătate termenele de livrare se pot modifica în funcţie de distanţă.

 DISPONIBILITATEA SERVICIULUI PE INTERNET

Editura îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parţial sau total, funcţionarea acestui site, fără notificare prealabilă.
Editura nu este răspunzatoare faţă de utilizatori pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile pe site.
Editura
oferă site-ul şi informaţiile, imaginile şi textele existente sau produsele şi serviciile Editurii sau ale terţelor părţi pe o bază <aşa cum este> şi nu se oferă garanţii de nici un fel, exprese sau implicite, inclusiv nici o garanţie privind calitatea, gradul de utilitate şi de comercialitate, non-violare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.
Editura nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte şi nici de orice alt fel ca urmare a folosirii site-ului. N
u se garanteză în nici un fel că site-ul va funcţiona fără întreruperi sau erori, sau că siteul sau serverul gazdă este lipsit viruşi sau alte probleme. Editura nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu de orice fel, pentru viruşii care pot afecta echipamentele, în urma accesului, utilizării sau navigării pe site-ul nostru sau datorită descărcării oricăror materiale (date, texte, imagini, sau orice altă informaţie de pe site).
Pe site-ul www.euroinst.ro se pot prezenta reclame ale unor parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile acestor pagini externe, precum şi bannerele de reclamă afişate pe site-ul nostru, nu se află sub controlul Editurii şi utilizarea de orice fel a acestor pagini se face pe propriul risc.

 REGULI DE CONFIDENŢIALITATE

Informatiile cu caracter personal cerute in vederea inregistrarii pe site sunt necesare pentru facturarea si livrarea comenzilor si sunt protejate conform legilor in vigoare in Romania . Utilizatorul poate cere in orice moment radierea contului din baza de date prin telefon , fax sau e-mail . Institutul European Iasi este inscris in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul 20453 .
Prin completarea formularelor de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a Editurii şi înţeleg că vor primi mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii concursuri sau orice alte acţiuni ce se vor desfăşura în viitor.
Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra informaţiilor asociate accesului la serviciile site-ului, prin logarea la acesta. Toate informaţiile care sunt făcute publice în contul utilizatorilor sunt responsabilitatea exclusivă a acestuia. În cazul accesării neautorizate a contului de terţe persoane, Editura nu îşi asumă nici o responsabilitate.
Editura se obligă să nu facă publice datele personale ale utilizatorilor şi să nu le dezvăluie unor terţe părţi, , în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.
Editura nu acceptă nici un fel de materiale nesolicitate. Orice materiale trimise de utilizatori Editurii trec în proprietatea acesteia, utilizatorul respectiv renunţând automat la orice pretenţii materiale sau de orice alt fel.