Titlul:
Buying from outside Romania             Titluri disponibile             Comanda Dvs.
User:   Parola:    Cont nou   Am uitat parola!  
 About Us  Despre noi  Autori  Parteneri  Link-uri  Intrebari  Contact

DOMENII
Afaceri. Economie
Albume. Carti ilustrate
Americanistica
Anglistica
Antropologie
Beletristica
Biografii. Memorii. Monografii
Biologie
Carte pentru copii
Carte si ghiduri practice. Cultura generala. Cariera si dezvoltare personala
Dezbateri contemporane
Dictionare
Drept
Eseistica
Filosofie. Logica
Geografie. Studii urbane si de dezvoltare
Informatica
Istorie. Istorie culturala, mentalitati, antropologie istorica
Jurnalism
Justitie
Justitie, politica si societate
Limba romana pentru straini
Literatura scolara
Literatura si stiinta
Litere (istorie, teorie si critica literara)
Management. Resurse umane
Manuale scolare si materiale auxiliare
Matematica
Medicina
Metodica
Psihologie
Publicistica
Relatii internationale. Diplomatie
Religie
Reviste
Sociologie
Stiinte politice
Stiintele comunicarii si relatii publice
Stiintele educatiei
Stiintele limbajului
Studii clasice
Studii culturale si media
Studii de televiziune
Studii europene
Studii francofone
Studii strategice si de securitate
Traductologie
Universul stiinteiTermeni si conditii de utilizare a site-ului www.euroinst.ro:

Siteul www.EuroInst.ro este proprietatea Editurii Institutul European Iasi numita in continuare Editura. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.EuroInst.ro. Prin accesul si utilizarea site-ului sau a subdomeniilor acestui site se considera ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora pentru care va asumati intreaga raspundere. Editura isi rezerva dreptul de a modifica, revizui sau completa acesti termeni si conditii oricind si ori de cite ori este nevoie. Orice modificare facuta publica in aceasta pagina va intra in vigoare din momentul postarii ei pe site. Termenii si conditiile de utilizare mentionate mai sus se aplica atit pentru informatia existenta pe site cit si pentru orice alta informatie trimisa de Editura prin email utilizatorilor inregistrati la site.

ACCESUL LA SITE
Pentru a utiliza acest site, potentialul utilizator trebuie sa obtina acces la serviciile de Internet, platind taxele aferente acestui serviciu. Achizitia echipamentelor si a abonamentelor de acces la internet cade exclusiv in sarcina utilizatorului.
Pentru o vizualizare optima a acestei pagini se recomanda o rezolutie minima de 1024x768 si minim 256 culori.
Editura nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare cu acesta.
Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Acest site este creat exclusiv pentru informare si achizitie a produselor si serviciilor realizate de Institutul European Iasi, partenerii si colaboratorii sai..

DREPTURILE DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATEA INTELECTUALA
Materialele de pe site includ programe, imagini si texte si sunt proprietatea Editurii. Se interzice cu desavirsire copierea, reproducerea sub orice forma, prezentarea, difuzarea sau transmisia de orice fel, exceptind scopurile de uz personal, non-comerciale. Orice alta utilizare necesita, inainte de folosire, permisiunea in scris a Editurii sau a partenerilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi intre alte site-uri cu acest site, fara un acord prealabil scris. in cazul in care vor fi gasite link-uri neutorizate, Editura nu isi asuma nici o responsabilitate pentru acele site-uri. Editura isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea, conform legislatiei in vigoare, a proprietarilor respectivelor site-uri.
Editura sau terte parti avizate pot furniza, prin intermediul site-urilor lor, legaturi catre alte pagini de internet. Editura nu este si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau orice alte materiale disponibile pe site-urile respective.
Editura isi rezerva dreptul de a sanctiona conform legislatiei in vigoare in Rominia a persoanelor fizice sau juridice implicate, daca se dovedeste ca se utilizeaza site-ului cu scop de atac, distrugere sau alterare a acestuia sau a altor site-uri prin intermediul acestuia, sau incercarea de a ataca sau discredita in orice fel Editura sau partenerii sai (incluzind produsele, serviciile si angajatii acestora).

REGULI DE UTILIZARE A SITE-ULUI
Editura interzice utilizatorilor urmatoarele:
- copierea, multiplicarea, distribuirea de orice fel si prin orice mijloace a continutului existent pe acest site;
- stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor publicate pe site;
- incercarea de frauda sau testarea vulnerabilitatii site-ului sau accesarea oricaror servere fara autorizatie;
- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin orice modalitate;
- folosirea oricaror adrese de e-mail, adrese postale si telefoane publicate pe site pentru orice alt scop in afara de trimiterea de mesaje justificate.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

DESCRIEREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR
Editura foloseste descrieri particulare fiecarui produs sau serviciu cu detalii clare privind unicitatea, identificarea si costurile. Pozele si textele au caracter de prezentare a produselor si pot apare erori de culegere sau prelucrare. Editura nu garanteaza disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor produselor listate pe site si isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda, partial sau integral, daca un anumit produs a fost epuizat.

PRETURILE PRODUSELOR SI SERVICIILOR
Pretul final este cel care a fost mentionat odata cu expedierea produsului. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului sau serviciului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, utilizatorul va fi contactat pentru a i se comunica pretul si caracteristicile corecte. Editura acorda discounturi pentru produsele si serviciile oferite - aceste discounturi se calculeaza in functie de cantitatea comandata sau in functie de promotia existenta pe site in acel moment. Discountul oferit este evidentiat in cos. Sumele minime de plata pentru o comanda sunt calculate functie de discountul acordat in acel moment.
Editura isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara nici o notificare prealabila preturile si discounturile produselor sau serviciilor comercializate pe acest site, precum si includerea/excluderea in/din tarif a taxelor postale sau de transport. Discounturile, sumele minime admise pentru o comanda si taxele postale sau de transport vor fi afisate inainte de expedierea comenzii catre Editura si evidentiate in emailurile de confirmare expediate ulterior comenzii.
Discounturile afisate pe site sunt valabile EXCLUSIV comenzilor facute prin libraria virtuala a site-ului www.euroinst.ro. Nu se aplica la comenzile facute prin email, telefon, fax sau prin posta.
Pentru comenzile din strainatate, pretul final se calculeaza in functie de cursul leu-euro la care se adauga contravaloarea taxelor de expeditie. Plata se face in avans, conform valorii totale calculate, in contul comunicat prin email, dupa efectuarea comenzii.

MODUL DE LIVRARE SI PLATA
Editura livreaza comenzile din tara intr-un interval cuprins intre 7 si 15 zile de la data solicitarii. inainte de expediarea comenzii, utilizatorul este informat prin e-mail cu privire la comanda solicitata. Plata se va face prin sistem ramburs, la primirea coletului. Taxele postale pentru comenzile din Romania sunt suportate partial sau integral de catre Editura, numai in conditiile respectarii sumelor minime de plata pentru o comanda. Pentru comenzile cu valori totale sub valoarea minima de plata cheltuielile de expeditie vor fi suportate partial sau integral de catre client. Se vor adauga taxele postale aferente, utilizatorilor ale caror comenzi anterioare s-au returnat la editura din diverse motive. Ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans a comenzii in cazul utilizatorilor care au avut mai multe comenzi neridicate anterior.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Pentru expeditiile in strainatate termenele de livrare se pot modifica in functie de distanta.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI PE INTERNET
Editura isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau total, functionarea acestui site, fara notificare prealabila.
Editura nu este raspunzatoare fata de utilizatori pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile pe site.
Editura ofera site-ul si informatiile, imaginile si textele existente sau produsele si serviciile Editurii sau ale tertelor parti pe o baza si nu se ofera garantii de nici un fel, exprese sau implicite, inclusiv nici o garantie privind calitatea, gradul de utilitate si de comercialitate, non-violare, compatibilitate, securitate si acuratete.
Editura nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte si nici de orice alt fel ca urmare a folosirii site-ului. Nu se garanteza in nici un fel ca site-ul va functiona fara intreruperi sau erori, sau ca siteul sau serverul gazda este lipsit virusi sau alte probleme. Editura nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un prejudiciu de orice fel, pentru virusii care pot afecta echipamentele, in urma accesului, utilizarii sau navigarii pe site-ul nostru sau datorita descarcarii oricaror materiale (date, texte, imagini, sau orice alta informatie de pe site).
Pe site-ul www.euroinst.ro se pot prezenta reclame ale unor parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile acestor pagini externe, precum si bannerele de reclama afisate pe site-ul nostru, nu se afla sub controlul Editurii si utilizarea de orice fel a acestor pagini se face pe propriul risc.

REGULI DE CONFIDENTIALITATE
Informatiile cu caracter personal cerute in vederea inregistrarii pe site sunt necesare pentru facturarea si livrarea comenzilor si sunt protejate conform legilor in vigoare in Romania . Utilizatorul poate cere in orice moment radierea contului din baza de date prin telefon , fax sau e-mail . Institutul European Iasi este inscris in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul 20453 . Prin completarea formularelor de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a Editurii si inteleg ca vor primi mesaje cu privire la produse si servicii, promotii concursuri sau orice alte actiuni ce se vor desfasura in viitor.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor asociate accesului la serviciile site-ului, prin logarea la acesta. Toate informatiile care sunt facute publice in contul utilizatorilor sunt responsabilitatea exclusiva a acestuia. in cazul accesarii neautorizate a contului de terte persoane, Editura nu isi asuma nici o responsabilitate. Editura se obliga sa nu faca publice datele personale ale utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, , in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
Editura nu accepta nici un fel de materiale nesolicitate. Orice materiale trimise de utilizatori Editurii trec in proprietatea acesteia, utilizatorul respectiv renuntind automat la orice pretentii materiale sau de orice alt fel.


COLECTII
A vol d'oiseau
ABC
Academica
Albion Books
Biografii
Biografii exemplare
Cartea scolarului grabit
Civitas
Colloquia
Constelatia Gemenii
Cursus
Dezbateri contemporane
Dictionar
Didactica
Eseuri de ieri si de azi
Fara colectie
Fise
Florilegium
Gymnasium
Historia mentis
Inorog
Istorie si diplomatie
Justitie, politica si societate
Maestrii literaturii erotice
Memo
Memorii
Mondovino
Monografii
Mythos et Religio
Oameni, epoci, opere
Oglinzi paralele
Opera Magna
Paradox
Piticot
Privirea celuilalt
Relatii internationale
Restituiri
Revista Communication interculturelle et litterature
Revista Echidistante
Revista Essachess
Revista Ethos
Revista Holocaust
Revista Images
Revista JTTER
Revista Logos & Episteme
Revista Polis
Revista Postmodernism(e)
Revista Sociologie Romaneasca
Romania Orientalis
Secolul XX
Secolul XXI
Sinteze
Societate & Cunoastere
Societate si publicistica
Studii de caz
Studii Europene
Studii literare
Studii strategice si de securitate
Texte de frontiera
Universitaria
Universul stiintei. Idei in dialog
Utilis
Vademecum
| Autori | Domenii | Colectii | Parteneri | Librarii | Biblioteci | Comanda |
| Despre noi | Harta site | Intrebari frecvente | Link-uri | Promovare/Webmasteri | Contact |